Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

Együnk káposztaféléket!

HillVital
2016. 11. 18. 13:05:00

A káposztafélék fogyasztásának rengeteg előnye van.

Fehér káposzta: magas a C-vitamin-tartalma. Sajnos főzés közben elég sokat veszít értékeiből. De télen könnyen hozzájuthatunk a savanyított káposztához, ráadásul nem drága. A savanyított káposzta nyersen fogyasztva megőrzi a C-vitamin- tartalmát. Étvágygerjesztő, jótékony hatással van a belekre, segít megelőzni a székrekedést. Különösen a levét elfogyasztva gyorsítja a gyomor-és nyombélfekély gyógyulását, segíti az egészséges gyomornyálkahártya fenntartását.

Kelkáposzta: sok rostot tartalmaz, emellett vitaminokat (A-, C-), de sok benne a vas is. A csontok egészséges fejlődéséhez is hozzájárul a magas kalciumtartalma miatt, erősíti a hajhagymákat. Ne főzzük sokáig, inkább pároljuk.

Brokkoli: óriási hatása van a rákos betegségek megelőzésében, valamint csökkenti az áttétképződés esélyét. De a brokkoli megakadályozza a gyomorfekély kialakulását is. Szintén párolva ajánlott fogyasztani.  
Káposztafélék fogyasztása. A káposztafélék fogyasztásának rengeteg előnye van.

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Gyógynövények

Keresés

GÖRGESS TOVÁBB