Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

Ettél már káposztaropogóst?

HillVital
2016. 09. 12. 16:39:00

Sokan tudják, hogy a káposzta tele van vitaminokkal (C-vitamin, E-vitamin, K-vitamin, B1-, B2-, B6- vitamin) és ásványi anyagokkal (magnézium, kálium).

Készíthetünk belőle egy finom főfogást, amit káposztaropogósnak hívnak. A káposztát elő kell főzni hozzá, ezért a sütés csak néhány percig fog tartani.

Nézzük is, mikre van hozzá szükségünk:
- 1 fej friss káposzta
- 3 tojás
- só és bors
- kókuszolaj
- zsemlemorzsa
Vágjuk a káposztát vékony cikkekre úgy, hogy a torzsája maradjon meg, mivel az fogja össze a leveleit. Tegyük a káposztát forró vízbe 5 percre. Addig verjük fel a tojást, és ízesítsük ízlés szerint. Ha ez megvan, akkor a káposztacikkeket forgassuk a tojásba, aztán a morzsába. Süssük meg a cikkek mindkét oldalát aranybarnára a kókuszolajban. El is készültünk vele. Jó étvágyat!

Készíts te is káposztaropogóst.

Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Receptek
blog comments powered by Disqus
Google