Termékek Menü
0

Karamellás dió a fa alá

HillVital
2016-11-18 13:24:00
Karamellás dió a fa alá Akár a karácsonyi asztalra vagy akár kisebb ajándéknak is kiváló lehet.
Tovább olvasom...

 

Ezzel aztán meg lehet örvendeztetni a vendégeket karácsonykor.
 

Hogy mire van szükségünk? Nézzük!

- A legfontosabb a dió (30 dkg)
- 1 evőkanál fahéj
- 10 dkg eritrit
- 1 teáskanál vaníliapor
- 1 tojásfehérje


Elkészítése: Keverjük össze a fahéjat az eritrittel, aztán tegyük félre egy zacskóba. Ha ez kész, akkor keverjük össze a tojásfehérjét, a vaníliát és egy kis vizet. Úgy dolgozzuk össze, hogy minél krémesebb állagot kapjunk. Tegyük bele a diót egy edénybe, és keverjük össze a tojásfehérjés keverékkel. Ha ezt elvégeztük, akkor öntsük bele a diót a fahéjas cukros zacskóba, és rázzuk össze, hogy mindegyik diót befedje. Tegyünk egy tepsibe sütőpapírt, és egyenletesen oszlassuk rajta szét a diót. Tegyük 1 órára 100 fokra előmelegített sütőbe. Ha már kész, hagyjuk, hogy kihűljön, és akár már fogyaszthatjuk is.
Karamellás dió karácsonyra

 

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE, ÉS ADJ EGY ESÉLYT MAGADNAK A NAPI 5000. FT. ÉRTÉKŰ UTALVÁNY MEGNYERÉSÉRE!

 

Részletek


Tartalomhoz tartozó címkék: blog
blog comments powered by Disqus
Google