Menü

Karamellás dió recept

HillVital
2016-11-18 13:24:00

Hogy mire van szükségünk? Nézzük!

- A legfontosabb a dió (30 dkg)
- 1 evőkanál fahéj
- 10 dkg eritrit
- 1 teáskanál vaníliapor
- 1 tojásfehérje

Elkészítése:

Keverjük össze a fahéjat az eritrittel, aztán tegyük félre egy zacskóba. Ha ez kész, akkor keverjük össze a tojásfehérjét, a vaníliát és egy kis vizet. Úgy dolgozzuk össze, hogy minél krémesebb állagot kapjunk. Tegyük bele a diót egy edénybe, és keverjük össze a tojásfehérjés keverékkel. Ha ezt elvégeztük, akkor öntsük bele a diót a fahéjas cukros zacskóba, és rázzuk össze, hogy mindegyik diót befedje. Tegyünk egy tepsibe sütőpapírt, és egyenletesen oszlassuk rajta szét a diót. Tegyük 1 órára 100 fokra előmelegített sütőbe. Ha már kész, hagyjuk, hogy kihűljön, és akár már fogyaszthatjuk is.
Karamellás dió egészségesen. Így készíthetsz te is finom és egészséges karamellás diót.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog
blog comments powered by Disqus
Google