Termékek Menü
0

Karfiolkrémleves egyszerűen

HillVital
2017-07-18 10:43:00

Hozzávalók:

70 dkg karfiol

1 evőkanál kókuszolaj

2 dl főzőtejszín

ízlés szerint só, őrölt bors, őrölt szerecsendió, bazsalikom

Elkészítés:

A megtisztított, rózsáira bontott karfiolt néhány percig olajon megpároljuk. Felöntjük vízzel (ha van hús- vagy csontlé, még jobb), és lefedve lassú tűzön puhára főzzük. Sóval, borssal, szerecsendióval és bazsalikommal ízesítjük. Ha kész, kézi turmixszal simára mixeljük, majd beleöntjük a tejszínt. Teljes kiőrlésű kenyérkockákat pirítunk, azzal tálaljuk.

Egyszerű karfiol krémleves

Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Receptek
blog comments powered by Disqus
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Ügyfélszolgálat

Ha kérdésed van, hívd a

06 42-783-718
  06 30-838-4363

telefonszámot, vagy add meg az elérhetőséged és kollégáink munkanapokon (H-P 8-16 óra) perceken belül visszahívnak!


Közösségi oldal

YouTube csatorna

 

 

Iratkozz fel YouTube csatornánkra

Google