Termékek Menü
0

Karfiolkrémleves egyszerűen

HillVital
2017-07-18 10:43:00

Hozzávalók:

70 dkg karfiol

1 evőkanál kókuszolaj

2 dl főzőtejszín

ízlés szerint só, őrölt bors, őrölt szerecsendió, bazsalikom

Elkészítés:

A megtisztított, rózsáira bontott karfiolt néhány percig olajon megpároljuk. Felöntjük vízzel (ha van hús- vagy csontlé, még jobb), és lefedve lassú tűzön puhára főzzük. Sóval, borssal, szerecsendióval és bazsalikommal ízesítjük. Ha kész, kézi turmixszal simára mixeljük, majd beleöntjük a tejszínt. Teljes kiőrlésű kenyérkockákat pirítunk, azzal tálaljuk.

Egyszerű karfiol krémleves

Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Receptek
blog comments powered by Disqus
Google