Termékek Menü
0

Kelkáposztafasírt

HillVital
2017-07-05 15:11:00

Nézzük is, mikre van szükséged az elkészítéshez:


- 1 db teljes kiőrlésű zsemle
- 300 gramm kelkáposzta
- 1 db tojás
- 1 evőkanál zsemlemorzsa
- 2 csipet
- fekete bors
- köménymag
- kókuszolaj

Elkészítés:

A kelkáposztát vágd apró csíkokra, és főzd sós vízben 15 percig, aztán szűrő segítségével csepegtesd le. A zsemlét áztasd be egy kis vízbe néhány percre, aztán jól nyomkodd ki belőle a vizet. Add hozzá a káposztához az őrölt köménnyel, a tojással, a borssal, a sóval és egy kanál zsemlemorzsával együtt. A kapott masszát keverd össze, aztán készíts belőle 10 korongot. Forgasd meg őket egyenként a zsemlemorzsában. Ha ez megvan, akkor süsd ki a kelkáposztafasírtokat a kókuszolajban, oldalanként 2-2 percig. Akár körettel, akár anélkül kiváló csemege. 

Kelkáposzta fasírt

Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Receptek
blog comments powered by Disqus
Google