Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS

Ha szereted a kenyeret és még fogyni is akarsz, ezt edd! Itt a recept:

Egresi Attila - HillVital
2019. 02. 26. 10:06:00

Kenyér helyett mit egyek? Sokszor tesszük fel magunknak ezt a kérdést.

Nem egyszerű feladat, hiszen a kenyér a magyar konyha egyik meghatározó eleme. Ismerek olyat, aki a dinnyét is kenyérrel eszi, na meg a húslevest is... Ha fogyókúrázol, vagy egyszerűen csak odafigyelsz az egészséges táplálkozásra, akkor bizony finomított lisztből készült kenyeret és termékeket száműznöd kell az életedből. (A finomított lisztekről itt írtunk)

Ha képtelen vagy a kenyér elhagyására, most egy olyan alternatívát mutatunk, ami nem csak a fogyókúrázóknak, hanem a diétázókak, cukorbetegeknek, glutén érzékenyeknek is hatékony módszer.
 

HÁZI KENYÉR

Elkészítése nagyon egyszerű, nem igényel bonyolult műveleteket. Napokig eláll, és íze nagyon finom! Igazi bűntudatmentes recept!
 

Hozzávalók:

-125 g SLC lisztkeverék /egy csomag/
-190 ml víz
-1 evőkanál olaj (pl. oliva)
-1 db. M-es méretű tojás
-17 ml
almaecet
-1 csipet

Előmelegítjük a sütőt 200 ℃-ra. A lisztkeveréket egy tálba töltjük, hozzáadjuk az olajat, sót és a tojást, majd az előzetesen összekevert almaecet-víz elegyet. Fakanállal összekeverjük a masszát. Kezdetben túl hígnak tűnhet, de pár keverés után a liszt felveszi az összes vizet. Formázzunk belőle egy kis labdát, majd hagyjuk pihenni 10 percig. Tíz perc elteltével a tészta már kézzel is könnyebben formázható. Ha zsemlét szeretnénk osszuk kisebb darabokra. Ha nagyobb kenyeret sütünk, akkor hagyhatjuk egy darabban. Formázzuk a kívánt alakúra. A lisztkeverék gluténmentességéből adódóan nem lesz olyan sima a tészta, mint egy hagyományos kenyértészta, de nem kell aggódni, mert a sütés közben szépen ki fog simulni. Egy tepsibe tegyünk sütőpapírt és helyezzük bele a tésztát. Amikor a sütő elérte a sütési hőfokot, tegyük az egészet a sütőbe. Kisebb bucik esetén elég a 45 perc sütési idő. Nagyobb kenyér készítésekor 60-75 perc az elkészítés ideje.

Most joggal tehetnénk fel a kérdést, hogy ez a kenyér miben más mint az összes többi? Egyetlen egy dologban, magában a lisztben. Az Super Low Carb liszt szénhidrát tartalma nem éri el a 10 grammot (/100 gramm). Glutén, szója, cukor és élesztőmentes. Nem tartalmaz konjac lisztet vagy bambuszrost lisztet. (Eltelíti a tápcsatornát, felfúj) Természetes összetevőkből áll, jó ízű, mandula és tökmaglisztes keverék. Ez a kulcs, ettől olyan finom, és egészséges. Fogyaszd naponta, bűntudat nélkül!

Íme az elkészített kenyér

Ultra Low Carb kenyér - tökmag és mandulaliszttel, szénhidrát csökkentett.

via ketochef

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

 

Keresés

GÖRGESS TOVÁBB