Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

Készíts padlizsánkrémet!

HillVital
2016. 04. 27. 13:43:00

Hozzávalók:

·         1 db padlizsán

·         1 db közepes fej vöröshagyma

·         2 ek olívaolaj

·         pici mustár

·         só (Himalája)

·         fehér bors

Elkészítése:

Mossuk meg a padlizsánt, hosszában vágjuk ketté, kaparjuk ki a magjait. Tegyük előmelegített sütőbe, és kb. 25 perc alatt süssük meg.  Akkor jó, ha már megroggyant, ráncos és fekete a héja. Amikor kihűlt, kaparjuk le a húsát a héjáról. Míg sül a padlizsán, az apróra felaprított hagymát olívaolajon pároljuk üvegesre. Végül botmixerrel keverjük össze a padlizsánnal, kicsi olajat (ne sokat) tehetünk bele, hogy jó krémes állagú legyen.  Ízesítsük sóval, fehér borssal és pici mustárral!

Nagyon ajánlatos fogyókúrázóknak is, hiszen 10 dkg padlizsán mindössze 27 kalóriát tartalmaz.  Pirítsunk hozzá teljes kiőrlésű kenyeret, és fogyasszuk jó étvággyal! 

Egészséges padlizsánkrém.

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

"Dr. Rojkó László, Budai Péter"

 

Keresés