Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

Konyhai fortélyok 2. rész

HillVital
2017. 08. 28. 09:45:00

A sót mindig szárazon tároljuk. Ha felbontjuk a zacskót, szorosan zárjuk le, hogy nedvesség ne érje!

Az olívaolaj tovább marad friss, ha sötét, száraz helyiségben  tároljuk. Ha megavasodott az olajunk, öntsünk bele néhány csepp tiszta szeszt vagy rumot, majd légmentesen zárjuk le. Három- négy nap alatt megszűnik az avas íze.

Ha a szárazbab hosszas főzés után sem puhul meg, tegyünk a főzővízbe 1 mokkáskanál szódabikarbónát.

Ha uborkát vagy tököt gyalulunk, könnyen elreszelhetjük az ujjunkat. De ha gyűszűt húzunk az ujjunkra, ezt elkerülhetjük.

A füstölt kolbászról úgy tudjuk a legkönnyebben eltávolítani a héját, ha előtte hideg vizet engedünk rá. 

A vöröshagymát szeletelés előtt mossuk meg hideg vízben, és a kést is vizezzük be. A felezett hagymát, amit épp nem vágunk, fordítsuk friss felével lefelé a vágódeszkára, így kevesebb illóolaj kerül a levegőbe. Garantáltan nem siratjuk meg a pörköltet…

Egyszerű házi praktikák

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

"Dr. Rojkó László, Budai Péter"

 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Házi praktikák, fortélyok

Keresés