Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

Házi praktikák a konyhában!

HillVital
2016. 05. 19. 16:36:00

A csirkemáj sütés közben gyakran „csapkod”, szurkáljuk meg egy villával, s akkor nem fog!
 

- Ha a sovány húsokat panírozás előtt megkenjük egy kis olajjal, akkor sütés közben nem száradnak ki.

A fasírt készítésénél a masszához tegyünk egy evőkanál olajat, így nem fog az olaj habzani, s az edény sem fog ragadni.

- A füstölt kolbászról a legkönnyebben úgy tudjuk eltávolítani a héját, ha előtte hideg vizet engedünk rá.

- A bablevesbe ne tegyünk rántást, mert egészségtelen. Inkább a megfőtt babból turmixoljunk össze egy keveset, s tegyük a levesbe. Szépen be fog sűrűsödni.

- A túrógombócot legkönnyebben egy fagylaltos kanállal lehet a forró vízbe szaggatni.

- A fagylaltos kanál muffin sütésekor is hasznos. Mártsuk meleg vízbe, és a kanállal egyenletesen tudjuk elosztani a sütőformákba a masszát.

- Ha a kenyér már nem friss, tegyük egy nedves konyharuhába pár percre, aztán be a sütőbe! 5-10 perc múlva friss, ropogós lesz a kenyér.
Ismerj meg néhány bevált konyhai praktikát.

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Házi praktikák, fortélyok

Keresés

GÖRGESS TOVÁBB