Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

Néhány konyhai trükk.

HillVital
2016. 06. 15. 16:09:00

A hússzeletek közé tegyél folpackot, úgy fagyaszd le. Ezzel a módszerrel nem fagynak össze a szeletek. Ha kell, annyi szeletet veszel ki belőle, amennyire szükséged van.

Nem áll össze a főtt tészta, ha mielőtt leszűröd, egy pohár hideg vizet öntesz a főzőléhez.

Ha a palacsintatésztához  szénsavas ásványvizet vagy szódavizet keversz, sokkal könnyebb és vékonyabb lesz a palacsintád. Ráadásul sokkal több palacsinta süthető belőle, ha több vizet adagolsz hozzá. Ha cukor és tej nélkül készíted, akkor pedig nem ragad le. Elég édesség lesz a töltelékben!

Ha mézet kell kimérned kanállal, olajozd be a kanalat. Így biztosan lecsusszan róla a méz.

A káposztafőzéstől kellemetlen szag terjeng a konyhában? Tegyél a káposzta tetejére egy kis vászonzacskóban egy szelet kenyeret.

Ne rakjuk a kenyeret a hűtőszekrénybe! A tésztája megöregszik, és szívós lesz.

A gyümölcsöt úgy fagyaszd le, hogy egy 1 literes tejes doboz tetejét vágd le, zacskóval béleld ki. Tedd bele a fagyasztani valót, s ha megfagyott, vedd ki a dobozból. Így kis téglákat kapsz, melyek jól pakolhatók a fagyasztóban.

A rántott hús sokkal ízletesebb, ha panírozásnál a tojásba egy kis sört is öntesz. (Feltéve, ha a férjed még nem itta meg.)
Ismerj meg néhány konyhai tippet, trükköt.

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

"Dr. Rojkó László, Budai Péter"

 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Házi praktikák, fortélyok

Keresés