Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

A konyhasó felhasználási módjai

HillVital
2016. 11. 25. 16:26:00

Szinte a az egyetlen olyan fűszer, ami minden háztartásban megtalálható.

Fontos, hogy nemcsak az ételek ízesítésére használhatják, hanem megannyi dologra. Most megismerhetsz néhány praktikát.

A konyhában nemcsak ízesítésre használhatjuk, hanem egyéb dolgokra is. Ha főzés közben hagymaszagú lesz a kezünk, akkor mossunk kezet egy kis sós- ecetes oldattal. Ez nagyon gyorsan segít eltávolítani a kellemetlen illatot. Segít megóvni a sajtokat a penészedéstől, csak áztassunk sós vízbe egy konyharuhát, és csomagoljuk bele a sajtot, majd tegyük a hűtőbe. A fürdőszobában is felhasználhatjuk a sót. Öntsünk heti egyszeri alkalommal sós forró vizet a lefolyóba, és nem fog eldugulni, de még kellemetlen szaga sem lesz. Szénsavas víz és só keverékével, ha kitakarítjuk a hűtőt, akkor eltűnnek belőle a kellemetlen szagok. Ha összekeverünk egy kis sót, ecetet és lisztet, akkor a kapott pasztával ismét fényesre varázsolhatjuk a réztárgyakat. A szépségápolásban is bevethetjük a sót. A só és a növényi olaj keveréke akár bőrradírként is használható.  Arcra ne használjuk, de az egész testünket átdörzsölhetjük vele.


A só felhasználási módjai

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

"Dr. Rojkó László, Budai Péter"

 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Házi praktikák, fortélyok

Keresés