Termékek Menü
0

A konyhasó felhasználási módjai

HillVital
2016-11-25 16:26:00
A konyhasó felhasználási módjai

Nemcsak ízesítésre használhatjuk fel a konyhasót.
Tovább olvasom...

Szinte a az egyetlen olyan fűszer, ami minden háztartásban megtalálható.
 

Fontos, hogy nemcsak az ételek ízesítésére használhatják, hanem megannyi dologra. Most megismerhetsz néhány praktikát.

A konyhában nemcsak ízesítésre használhatjuk, hanem egyéb dolgokra is. Ha főzés közben hagymaszagú lesz a kezünk, akkor mossunk kezet egy kis sós- ecetes oldattal. Ez nagyon gyorsan segít eltávolítani a kellemetlen illatot. Segít megóvni a sajtokat a penészedéstől, csak áztassunk sós vízbe egy konyharuhát, és csomagoljuk bele a sajtot, majd tegyük a hűtőbe. A fürdőszobában is felhasználhatjuk a sót. Öntsünk heti egyszeri alkalommal sós forró vizet a lefolyóba, és nem fog eldugulni, de még kellemetlen szaga sem lesz. Szénsavas víz és só keverékével, ha kitakarítjuk a hűtőt, akkor eltűnnek belőle a kellemetlen szagok. Ha összekeverünk egy kis sót, ecetet és lisztet, akkor a kapott pasztával ismét fényesre varázsolhatjuk a réztárgyakat. A szépségápolásban is bevethetjük a sót. A só és a növényi olaj keveréke akár bőrradírként is használható.  Arcra ne használjuk, de az egész testünket átdörzsölhetjük vele.
A só felhasználási módjai

 

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE, ÉS ADJ EGY ESÉLYT MAGADNAK A NAPI 5000. FT. ÉRTÉKŰ UTALVÁNY MEGNYERÉSÉRE!

 

Részletek


Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Házi praktikák, fortélyok
blog comments powered by Disqus
Google