Menü

Készíts te is kukoricapelyhes csirkét!

HillVital
2016. 05. 25. 15:03:00

Nézzük is a hozzávalókat:

- 450 gramm burgonya
- 45 gramm liszt
- 2 evőkanál olívaolaj
- só és bors (ízlés szerint)
- 2 felvert tojás
- 1 kg kicsontozott csirkemell (csíkokra szeletelve)
- 390 gramm kukoricapehely
- 4 cukkini (apróra vágva)
- 2 evőkanál friss petrezselyem apróra vágva

Az elkészítése: A sütőt melegítsük elő 200 fokra. A burgonyákat tegyük egy tepsibe, majd locsoljuk meg olívaolajjal, szórjuk meg ízlés szerint sóval és borssal, majd tegyük félre. Forgassuk meg a lisztben a csirkefalatokat, aztán helyezzük a tojásba, végezetül a kukoricapehelybe. Ha ezekkel készen vagyunk, helyezzük a burgonya mellé a tepsibe, locsoljuk meg olajjal, és süssük szép aranybarnára, ami kb. 20 percig tart. Az utolsó 10 percben tegyük a tepsibe a cukkinit is.


Készíts te is kukoricapelyhes csirkét.

Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Receptek