Termékek Menü
0

„Minek nevezzelek”?

HillVital
2017-05-04 16:11:00
„Minek nevezzelek”?

A lapcsánka, tócsni, lepcsák, matutka, röszti, borzaska, krumplilepény ugyannak az ételnek az elnevezései. Mindegy minek nevezzük, nagyon finom étel. Főleg, ha megbolondítjuk egy kis hússal. 
Tovább olvasom...

Hozzávalók

- 10 szelet csirkemellfilé

- 30 dkg reszelt burgonya

- 10 dkg cukkini

- 2 db tojás

- 5 evőkanál teljes kiőrlésű liszt

- 2 evőkanál tejföl

- 1 csomag petrezselyemzöld

- 2 gerezd fokhagyma

- 1 db kisebb vöröshagyma

- bors, só

Elkészítés

A csirkemellet szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, majd félre rakjuk.

A burgonyát, a hagymát, a cukkinit, a parmezán sajtot lereszeljük, a többi hozzávalóval összekeverjük. A hússzeleteket belemártjuk a krumplis masszába. Forró kókuszolajban, lassú tűznél fedő nélkül kisütjük.

Tálaláskor a szeleteket tejföllel megkenjük. Igen laktató!
Lapcsánka recept

 

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE, ÉS ADJ EGY ESÉLYT MAGADNAK AZ 5000. FT. ÉRTÉKŰ UTALVÁNY MEGNYERÉSÉRE!

 

Részletek


Tartalomhoz tartozó címkék: blog
blog comments powered by Disqus
Google