Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

„Minek nevezzelek”?

HillVital
2017. 05. 04. 16:11:00
„Minek nevezzelek”?

A lapcsánka, tócsni, lepcsák, matutka, röszti, borzaska, krumplilepény ugyannak az ételnek az elnevezései. Mindegy minek nevezzük, nagyon finom étel. Főleg, ha megbolondítjuk egy kis hússal. 
Tovább olvasom...

Hozzávalók

- 10 szelet csirkemellfilé

- 30 dkg reszelt burgonya

- 10 dkg cukkini

- 2 db tojás

- 5 evőkanál teljes kiőrlésű liszt

- 2 evőkanál tejföl

- 1 csomag petrezselyemzöld

- 2 gerezd fokhagyma

- 1 db kisebb vöröshagyma

- bors, só

Elkészítés

A csirkemellet szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, majd félre rakjuk.

A burgonyát, a hagymát, a cukkinit, a parmezán sajtot lereszeljük, a többi hozzávalóval összekeverjük. A hússzeleteket belemártjuk a krumplis masszába. Forró kókuszolajban, lassú tűznél fedő nélkül kisütjük.

Tálaláskor a szeleteket tejföllel megkenjük. Igen laktató!
Lapcsánka recept

 

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE, ÉS ADJ EGY ESÉLYT MAGADNAK AZ 5000. FT. ÉRTÉKŰ UTALVÁNY MEGNYERÉSÉRE!

 

Részletek


"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

 
Tartalomhoz tartozó címkék: blog

Keresés