Barion Pixel
Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Az egyik legjobb lapcsánka recept!

Az egyik legjobb lapcsánka recept!

Sági Zsolt - HillVital
2021. 03. 11. 08:17:00

A lapcsánka, tócsni, lepcsák, matutka, röszti, borzaska, krumplilepény ugyannak az ételnek az elnevezései.
 

Mindegy minek nevezzük, nagyon finom étel. Főleg, ha megbolondítjuk egy kis hússal. 
 

Hozzávalók:
 

- 10 szelet csirkemellfilé

- 30 dkg reszelt burgonya

- 10 dkg cukkini

- 2 db tojás

- 5 evőkanál teljes kiőrlésű liszt

- 2 evőkanál tejföl

- 1 csomag petrezselyemzöld

- 2 gerezd fokhagyma

- 1 db kisebb vöröshagyma

- bors, só

 

Elkészítés:

A csirkemellet szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, majd félre rakjuk.

A burgonyát, a hagymát, a cukkinit, a parmezán sajtot lereszeljük, a többi hozzávalóval összekeverjük. A hússzeleteket belemártjuk a krumplis masszába. Forró kókuszolajban, lassú tűznél fedő nélkül kisütjük.

Tálaláskor a szeleteket tejföllel megkenjük. Igen laktató!
 

Lapcsánka recept.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
 
Tartalomhoz tartozó címkék: blog lapcsánka röszti tócsni

Keresés

VÁRJ! Ne hagyd itt az ajándékod!

Erősödő visszér fájdalmak a meleg idő beköszöntével?! Ha te is visszérpanaszokkal küzdesz, akkor ezt tudnod kell!