Termékek Menü
0

A legegészségesebb olajos magvak

HillVital
2017-08-10 15:48:00

Lenmag: Ez az egyik legjobb emésztésserkentő. Található benne mangán, magnézium, foszfor, cink és szelén is. Fogyókúrázóknak ajánlott a fogyasztása, mivel csökkenti az étvágyat.

Mandula: A sok rost és fehérje mellett jelentős a cink-, kalcium-, magnézium-, foszfor-, kálium-, réz-, vas- és szeléntartalma, és még vitamint is tartalmaz (E-, B-vitamin). Rendszeresen fogyasztva hozzájárulhatsz a szíved egészségének megőrzéséhez. Várandós kismamáknak is ajánlott a fogyasztása, mivel a benne lévő tápanyagok miatt hozzájárul a magzat fejlődéséhez.

Tökmag: Sokféle vitamint (A-, B-, K- és C-vitamin) és ásványi anyagot (cink, mangán, magnézium, vas, foszfor) tartalmaz. Jótékony hatással van az immunrendszerre, a koleszterinszintre, a szívre és az ízületi fájdalomra.

Dió: E- és B-vitamint, valamint ásványi anyagokat (cink, mangán, magnézium, kalcium, kálium, szelén) is tartalmaz. Serkenti az agyműködést, de jó hatással van még a vérnyomásra is. Elegendő naponta néhány darab diót enned ahhoz, hogy élvezd a hatásait.

Napraforgómag: Ez egy igazán kedvelt csemege. Gazdag E-vitaminban, vasban, magnéziumban, kalciumban, foszforban, szelénben, rézben és cinkben. Segítségével csökkenthető a magas vérnyomás, a stroke esélye és a magas koleszterinszint. Enyhíti még a migrént és az ízületi fájdalmat.
A legegészségesebb olajos magvak

Iratkozz fel nyereményjátékunkra


Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Gyógynövények
blog comments powered by Disqus
Google