Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS

Ezek a legegészségesebb tavaszi zöldségek

HillVital
2018. 05. 02. 09:55:00

 

Spárga: A spárgában nagyon sok a K-vitamin valamint a folsav, de tartalmaz még A-, B1-, B2-, B6- és C-vitamint is. Az ásványi anyagoknak is nagyon jó forrása (mangán, kálium, magnézium, szelén). A spárga erősíti az immunrendszert.

Articsóka: Egy közepes méretű articsóka körülbelül 10 gramm rostot tartalmaz valamint sok benne a C-vitamin, a magnézium és a kálium is. Nagyon magas az antioxidáns tartalma, ezért segít csökkenteni a krónikus betegségek kialakulását. A rendszeres fogyasztása szerepet játszik a koleszterinszint csökkentésében.

Snidling: A hatása hasonló a vöröshagymáéhoz és a fokhagymáéhoz. Nagyban támogatja a szervezet méregtelenítését.

Kelkáposzta: Ez az egyik leghatékonyabb koleszterincsökkentő zöldség. Rákmegelőző hatással rendelkezik, valamint magas az antioxidáns tartalma.

Rebarbara: A rebarbarában sok rost található, de található benne C-, K- vitamin valamint kalcium, kálium, magnézium és mangán is. A rebarbarának csak a szárait szabad elfogyasztani, mivel a levelei mérgezőek. Nagyon sokféle módon elkészíthető, lehet belőle lekvárt készíteni, süteménybe és pitébe tölteni.
A legegészségesebb tavaszi zöldségek.

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

 
Tartalomhoz tartozó címkék: blog

Keresés