Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

A leghíresebb ecetfajták!

HillVital
2016. 05. 06. 14:08:00

Borecet: Biológia eljárással készítik, elsősorban alacsony cukor- és alkoholtartalmú fehér vagy vörösborból.

Ételecet: Biológiai úton előállított ecet, mezőgazdasági finomszeszből.

Balzsamecet: Ez az egyik legnemesebb és legdrágább ecetfajta. A borecet továbbfejlesztett változata.

Gyümölcsborecet: Legismertebb fajtája az almaecet. Erjesztett gyümölcsléből és borból készítik biológiai úton. A jó minőségű gyümölcsecetet már az illatából felismerhetjük, milyen gyümölcsből készült.

Sherryecet: Az eredeti Spanyolországban készül biológiai eljárással, a legjobb minőségű sherryből.

Rizsecet: Ez a legősibb ecetfajta, rizsből vagy rizsporból állítják elő biológiai úton. Valamivel alacsonyabb az ecetsav tartalma, mint a többi európai ecetnek, ezért lágyabb az íze is.

Ízesített ecet: Készítése más, mint a többi ecetnek. Úgy készül, hogy borecethez, ételecethez vagy gyümölcsecethez különböző ízesítőanyagokat adnak. Legismertebb a tárkonyecet.

Ismerd meg a legismertebb ecetfajtákat.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog