Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

A leghíresebb ecetfajták!

HillVital
2016. 05. 06. 14:08:00

Borecet: Biológia eljárással készítik, elsősorban alacsony cukor- és alkoholtartalmú fehér vagy vörösborból.

Ételecet: Biológiai úton előállított ecet, mezőgazdasági finomszeszből.

Balzsamecet: Ez az egyik legnemesebb és legdrágább ecetfajta. A borecet továbbfejlesztett változata.

Gyümölcsborecet: Legismertebb fajtája az almaecet. Erjesztett gyümölcsléből és borból készítik biológiai úton. A jó minőségű gyümölcsecetet már az illatából felismerhetjük, milyen gyümölcsből készült.

Sherryecet: Az eredeti Spanyolországban készül biológiai eljárással, a legjobb minőségű sherryből.

Rizsecet: Ez a legősibb ecetfajta, rizsből vagy rizsporból állítják elő biológiai úton. Valamivel alacsonyabb az ecetsav tartalma, mint a többi európai ecetnek, ezért lágyabb az íze is.

Ízesített ecet: Készítése más, mint a többi ecetnek. Úgy készül, hogy borecethez, ételecethez vagy gyümölcsecethez különböző ízesítőanyagokat adnak. Legismertebb a tárkonyecet.

Ismerd meg a legismertebb ecetfajtákat.

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

 
Tartalomhoz tartozó címkék: blog

Keresés