Termékek Menü
0

Májtisztító ételek 4. rész

HillVital
2017-07-26 15:56:00

Avokádó

Az avokádó olyan anyagokat tartalmaz, amelyek segítik a májkárosodás visszafordítását. Az avokádóban található nagy mennyiségű egyszeresen telítetlen zsírsavak segítik a rossz koleszterin csökkentését, és emellett növelik a jó koleszterin szintjét. A máj a jó koleszterint már könnyedén feldolgozza. Emellett az avokádó ásványi anyagokat, vitaminokat, és növényi tápanyagokat is tartalmaz, amelyek segítik a máj működését, fenntartják annak egészségét, és megkönnyítik a zsír lebontását. Fogyasszunk hetente 1-2 avokádót, így visszafordíthatjuk az esetleges májkárosodás hatásait. 

Brokkoli  

Májunk természetes tisztulási folyamatainak megkönnyítése érdekében fogyasszunk rendszeresen brokkolit. Segíti a karcinogének és egyéb kártékony méreganyagok eltávolítását a szervezetéből. A brokkoli sok élelmi rostot tartalmaz, így javítja az emésztést. Zsírban oldódó, E-vitamin-tartalma pedig erős antioxidáns hatást biztosít, amely segíti a máj megfelelő működését. Májunk egészsége érdekében heti három alkalommal fogyasszunk el egy-egy adag brokkolit. 
Májtisztító ételek 4. rész

Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Egészség
blog comments powered by Disqus
Google