Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

Lúgosító gyümölcsök 1. rész

HillVital
2017. 10. 30. 09:55:00

Gránátalma

A gránátalma leve egyre elterjedtebb. Kiderült, hogy lúgosítja a szervezetet. Káliumtartalma igen magas, emellett remek C-vitaminforrás is. Smoothie-ban is felhasználhatjuk. Amennyiben gránátalmalevet fogyasztunk, ügyeljünk rá, hogy hozzáadott cukrot ne tartalmazzon. Sőt, ha más gyümölcsökkel együtt fogyasztjuk, ügyeljünk, hogy a többi gyümölcs se legyen magas cukortartalmú, mert akkor elveszítheti lúgosító hatását. 

Kókusz

A kókusz valamennyi része egészséges: a kókusztej, a kókuszvíz és a kókusz húsa is. Kerüljük az előre csomagolt reszelt kókuszt, de részesítsük előnyben a kókuszolajat és a friss kókuszdarabokat. Kiváló lúgosító.

Grépfrút

A grépfrút egy szuperétel, amely segíti a fogyást, gyorsítja az anyagcserét. Az egyik legegészségesebb étel a Földön. Alacsony cukortartalma miatt nagy mennyiségben is fogyaszthatjuk. Bár az íze savanyú, azt gondolhatnánk, hogy savasító hatású, valójában lúgosít. 

Annyi lúgosító gyümölcsünk nincs, mint zöldség, de azért akad még.

A gránátalma leve lúgosítja a szervezetet. Emellet még igen magas káliumtartalommal rendelkezik.

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

"Dr. Rojkó László, Budai Péter"

 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Egészség

Keresés