Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

Lúgosító gyümölcsök 1. rész

HillVital
2017. 10. 30. 09:55:00

Gránátalma

A gránátalma leve egyre elterjedtebb. Kiderült, hogy lúgosítja a szervezetet. Káliumtartalma igen magas, emellett remek C-vitaminforrás is. Smoothie-ban is felhasználhatjuk. Amennyiben gránátalmalevet fogyasztunk, ügyeljünk rá, hogy hozzáadott cukrot ne tartalmazzon. Sőt, ha más gyümölcsökkel együtt fogyasztjuk, ügyeljünk, hogy a többi gyümölcs se legyen magas cukortartalmú, mert akkor elveszítheti lúgosító hatását. 

Kókusz

A kókusz valamennyi része egészséges: a kókusztej, a kókuszvíz és a kókusz húsa is. Kerüljük az előre csomagolt reszelt kókuszt, de részesítsük előnyben a kókuszolajat és a friss kókuszdarabokat. Kiváló lúgosító.

Grépfrút

A grépfrút egy szuperétel, amely segíti a fogyást, gyorsítja az anyagcserét. Az egyik legegészségesebb étel a Földön. Alacsony cukortartalma miatt nagy mennyiségben is fogyaszthatjuk. Bár az íze savanyú, azt gondolhatnánk, hogy savasító hatású, valójában lúgosít. 

Annyi lúgosító gyümölcsünk nincs, mint zöldség, de azért akad még.

A gránátalma leve lúgosítja a szervezetet. Emellet még igen magas káliumtartalommal rendelkezik.

Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Egészség