Termékek Menü
0

Lúgosító zöldségek 3. rész

HillVital
2017-09-01 15:49:00

Metélőhagyma

A metélőhagyma is kiválóan lúgosítja a szervezetet. Ízletessé varázsol sokféle ételt, főképp újburgonyával remek. 

Póréhagyma

Enyhe hagymaízű, remek lúgosító és tápláló étel. Erősíti az immunrendszert, segíti az egészséget. Önmagában nem túl izgalmas étel, de egyéb zöldségekkel megpárolva tökéletes. 

Uborka

Szezonban legyen mindig a hűtőben. Lúgosító, hidratáló zöldség, amelyet a legjobb hatás érdekében ne hámozzunk meg. Fogyasszuk nyersen! 

Padlizsán 

Sokféleképp felhasználható zöldség, amelyből annyit fogyaszthatunk, amennyihez kedvünk van. Kalóriatartalma alacsony, mégis hosszú időre jóllakhatunk vele. Könnyedén kiegyensúlyozhatjuk fogyasztásával a savasító ételeket, elkészítési módjainak pedig csak a képzelet szabhat határt. 

Endívia

Általában a salátafélékkel együtt emlegetjük, önmagában is fogyasztandó, lúgosító ereje nagyon magas. Néhányan nem szeretik erős és keserű íze miatt, mások viszont épp ezért szeretik. Feldobja az átlagos saláták ízét. Akár salátaként, akár egy zöld smoothie-ként fogyasztjuk, rendkívül jót tesz a szervezetünknek

Fejes saláta

Az átlagos saláta nem tartalmaz túl sok tápanyagot, de emellett erősen lúgosít, tehát bátran ajánljuk a fogyasztását. Ha lehetőségünk van rá, válasszuk a római salátát, amely szintén lúgosító, és emellett tápanyagtartalma magasabb. A salátafélék fogyasztásával fito-tápanyagokat juttatunk a szervezetünkbe, amelyek segítik szervezetünk lúgosítását. 

Vannak még lúgosító zöldségek. 
Lúgosító zöldségek 3. rész

Iratkozz fel nyereményjátékunkra


Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Egészség
blog comments powered by Disqus
Google