Termékek Menü
0

Lúgosító zöldségek 2. rész

HillVital
2017-08-28 09:57:00

Kelbimbó

Gyerekként nem valószínű, hogy rajongtunk érte, pedig nagyon egészséges. Növeli a savas ételek okozta pH-szintet, ilyen módon lúgosítja szervezetünket. Emellett rengeteg vitamint, ásványi anyagot, és élelmi rostot tartalmaz. Remek köret bármilyen étel mellé, a legjobb, ha friss zöldséget vásárolunk, és otthon megpároljuk.

Kelkáposzta

A brokkoli, a káposzta és a fodros kel rokona. Az egyik legjobb rákellenes étel, emellett A-vitamint és rengeteg egyéb vitamint is tartalmaz.

Fodros kel

Egészségügyi hatásai miatt mindenképp ajánlott a fogyasztása, rengeteg vitamint és ásványi anyagot tartalmaz. Bőven tartalmaz élelmi rostot, kiváló lúgosító, valamint rákmegelőző hatású. 

Káposzta

Lúgosító hatása mellett rákmegelőző és rákgyógyító hatással is rendelkezik. Emellett sok élelmi rostot is tartalmaz, és alacsony kalóriatartalma is elég ok arra, hogy rendszeresen fogyasszuk! 

Karfiol

A brokkoli és a kelbimbó családjába tartozó zöldség sok jótékony hatása megegyezik a családtagjaiéval. Sok élelmi rostot tartalmaz és rengeteg C-vitamint. Nagyon könnyen elkészíthető étel, ám lúgosító tulajdonságainak megőrzése érdekében a legjobb párolva fogyasztani. 

Brokkoli

Gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, de értékes és fontos növényi rostokban is bővelkedik. Lúgosító és rákmegelőző hatása ismert.

Folytatjuk…

Lúgosító zöldségek - Fodros kel

Iratkozz fel nyereményjátékunkra


Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Egészség
blog comments powered by Disqus
Google