Termékek Menü
0

Madársaláta pirított dióval

HillVital
2017-03-01 15:12:00
Madársaláta pirított dióval

Nemrég ismerkedtünk meg a madársalátával és annak egészségre gyakorolt jótékony hatásaival. Ahogy ígértük, most egy hozzá illő receptet is közzé teszünk.
Tovább olvasom...

Hozzávalók 4 személyre:


- 20 dkg madársaláta
- 10 dkg dióbél
- 2 evőkanál dió- vagy olívaolaj
- 1 közepes méretű citrom frissen facsart leve
- 1 csipet

Elkészítés: 

A dióbelet egy serpenyőben zsiradék nélkül 1-2 perc alatt pirítsuk világosra, majd hagyjuk kihűlni. A citromlevet csavarjuk ki egy csavaros tetejű üvegbe, adjuk hozzá az olajat, sózzuk meg, és alaposan rázzuk össze. A madársaláta kis gyökérrészeit csipkedjük le, alaposan mossuk meg, csepegtessük le. Öntsük egy salátástálba, adjuk hozzá a diót, és locsoljuk meg az öntettel.

A madársaláta nagyon jól harmonizál gyümölcsökkel is: alma, körte. Tehetünk hozzá lencsét is, kitűnő könnyű ebéd vagy vacsora lehet belőle.
Madársaláta pirított dióval recept.

 

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE, ÉS ADJ EGY ESÉLYT MAGADNAK AZ 5000. FT. ÉRTÉKŰ UTALVÁNY MEGNYERÉSÉRE!

 

Részletek


Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Receptek
blog comments powered by Disqus
Google