Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

Madársaláta pirított dióval

HillVital
2017. 03. 01. 15:12:00

Hozzávalók 4 személyre:

- 20 dkg madársaláta
- 10 dkg dióbél
- 2 evőkanál dió- vagy olívaolaj
- 1 közepes méretű citrom frissen facsart leve
- 1 csipet

Elkészítés: 

A dióbelet egy serpenyőben zsiradék nélkül 1-2 perc alatt pirítsuk világosra, majd hagyjuk kihűlni. A citromlevet csavarjuk ki egy csavaros tetejű üvegbe, adjuk hozzá az olajat, sózzuk meg, és alaposan rázzuk össze. A madársaláta kis gyökérrészeit csipkedjük le, alaposan mossuk meg, csepegtessük le. Öntsük egy salátástálba, adjuk hozzá a diót, és locsoljuk meg az öntettel.

A madársaláta nagyon jól harmonizál gyümölcsökkel is: alma, körte. Tehetünk hozzá lencsét is, kitűnő könnyű ebéd vagy vacsora lehet belőle.
Madársaláta pirított dióval recept.

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Receptek

Keresés

GÖRGESS TOVÁBB