Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS

Házi majonézes almás zellersaláta dióval

Veress Máté - HillVital
2019. 09. 09. 08:28:00

Ismét egy Lénárt Gitta recepttel tértünk vissza, mégpedig egy almás zellersalátával. Ez egy valódi téli étel, tele vitaminnal és ásványi anyagokkal. Majonézt is tartalmaz a saláta, amit magad kell elkészítened teljesen egyedi módon.

Ezekre lesz szükséged:
- 15 dkg alma
- 12 dkg zellerszár
- 18 dkg zellergumó (megtisztítva)
- 1 maréknyi áztatott dió
A majonéz elkészítéséhez:
- 15 dkg kesudió
- 10 dkg alma
- víz, só és citromlé

Először is áztasd be a diót tiszta vízbe úgy 10 óra hosszára, végül sütőben teljesen szárítsd ki. Most jön a majonéz elkészítése: hámozd meg a kesudiót, az almával, vízzel és az ízesítőkkel együtt turmixold össze. Kész a majonéz. A következő lépés, hogy a zellergumót vágd csíkokra, a zellerszárat szeleteld vékonyra, az almát reszeld le nagylyukú reszelőn. Ezt keverd össze a majonézzel. Amikor tálalod, szórd meg a tetejét az összemorzsolt dióval.

Majonézes almás zeller saláta

 

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

"Dr. Rojkó László, Budai Péter"

 
Tartalomhoz tartozó címkék: majonézes almás zeller saláta

Keresés