Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

Majonézes tojássaláta

HillVital
2017. 01. 06. 15:44:00

Hozzávalók:

- 6 db tojás

- 1 fej vöröshagyma (újhagyma még jobb, szárral együtt)

- 50 g majonéz

- 200 g tejföl

- 1 evőkanál mustár

- 0,5 mokkáskanál xilit

- 3 csipet só

- 1 csipet őrölt fehérbors

Elkészítés

A tojásokat alaposan megmossuk, a forrástól számítva 10 percig főzzük, majd a vízben hagyjuk kihűlni. Egy tálban kikeverjük a tejfölt, a majonézt és a mustárt. Ízlés szerint édesítjük, sózzuk, borsozzuk. A vöröshagymát (újhagymát) apróra vágjuk, majd belekeverjük az öntetbe. Megtisztítjuk a tojásokat, majd kockákra vágjuk. Legkönnyebben tojásszeletelővel tudjuk felkockázni. A főtt tojást beletesszük a szeletelőbe, és a szokásos módon felvágjuk. Ezután óvatosan megfogjuk, és 90 fokban elfordítjuk, visszatesszük a szeletelőbe, majd újra vágjuk. Az így felkockázott tojásokat a majonézes tálba tesszük, és óvatosan, hogy ne törjük össze, belekeverjük. Pár órára hűtőbe tesszük, így az ízek hamarabb összeérnek. 

Majonézes tojássaláta recept

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

"Dr. Rojkó László, Budai Péter"

 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Receptek

Keresés