Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

Maracujás csokihab

HillVital
2017. 03. 17. 15:49:00

Vaníliás fehércsokihabot készítünk, és ennek a tetejére kanalazzuk a passiógyümölcs húsát. A csoki édességét nagyon jól egyensúlyozza a savanykás passiógyümölcs.

Hozzávalók 4 adaghoz:

- 130 ml tej 
- 2 tojássárgája 
- 1 rúd vanília 
- 1,5 lap zselatin, hideg vízben áztatva 
- 200 g étcsokoládé 
- 200 ml habtejszín 
- 2-3 darab passiógyümölcs 

Elkészítése:

A tojássárgákat keverjük ki a vaníliarúd kikapart magjaival, majd adjuk hozzá a tejet. Alacsony lángon, folyamatos kevergetés közben sűrítsük be a tojásos krémet! Ezután vegyük le a tűzről, és oldjuk fel benne az előzőleg hideg vízben áztatott, kicsavart zselatinlapokat. Adjuk hozzá az apróra vágott fehér csokoládét, és keverjük egyneművé. Hagyjuk szobahőmérsékletűre hűlni. A tejszínt verjük fel habbá, majd óvatosan forgassuk bele a fehér csokoládés krémbe. A kész csokoládéhabot szedjük négy pohárba, majd 3-4 órára tegyük hűtőbe! Tálalás előtt a passiógyümölcsöket vágjuk félbe, a belsejüket kanalazzuk ki, és tegyük a 4 pohár csokihab tetejére.

Maracujás csokihab recept.

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Receptek

Keresés

GÖRGESS TOVÁBB