Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

Márton-napi liba

HillVital
2016. 11. 11. 14:05:00

A libahús kedvező hatással van az egészségünkre, bár sokan ezt nem tudják.

Az állati zsírok közül a legalacsonyabb a koleszterintartalma, csak a halé kevesebb. Sokan félnek a zsírosságától.

A zsírja kisüthető, viszont a liba zsírja nagyon kedvező zsírsavösszetételű, különösen az egyszeresen telített zsírsavak miatt. Ezek a sejtfalak építésében nagyon fontosak, valamint közrejátszhatnak a gyulladások csökkentésében is. Mivel a libahús vörös hús, ezért nyugodtan kiválthatjuk vele a sertés-és a marhahúst.

A konyhában a csontos részekből elsősorban levest főznek. Sütni elsősorban a mellét és a combját szokás. A hájából finom libatepertő süthető. A libazsírral lehet főzni, de kenyérre kenve is finom. Sokan, főleg karácson táján szeretik egyben megsütni a libát. A libamáj (elsősorban a hízott) különleges ínyencség. A magyar konyhában a sült libát párolt káposztával kínálják. A mellét gyakran megfüstölik, ami szintén kuriózum. A liba húsához jól illik a kakukkfű, rozmaring, zsálya, fokhagyma, és a hagyma.

Márton napi liba fogyasztás

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Egészség

Keresés

GÖRGESS TOVÁBB