Termékek Menü
0

A medvehagyma pozitív hatásai

HillVital
2016-09-22 16:20:00
A medvehagyma pozitív hatásai

Az elmúlt években egyre népszerűbb a medvehagyma. Rengeteg pozitív hatással rendelkezik. De mitől egészséges?
Tovább olvasom...

A medvehagyma egészségügyi hatásai körülbelül a fokhagymáéval egyezik meg.

 

Antioxidáns hatású, fogyasztásával csökkenthető a rák kialakulásának kockázata, a daganatok növekedése.

Ugyanakkor a keringési rendszert érintő megbetegedésekre is jótékony hatással van. Ez annak köszönhető, hogy csökkenti a káros koleszterin-lerakódásokat az érfalban, javítva ezáltal a keringést. Allicintartalmának köszönhetően antibakteriális hatású, elpusztítja a káros baktériumokat. Az emésztőrendszerünkre is hatékony, serkenti a gyomor- és bélműködést. Csökkenti a puffadást és a hasi görcsöket, megőrzi a bélflóra egészségét, elpusztítja a bélférgeket. Rendszeres fogyasztásával megszüntethető a szervezetben a salakanyagok felszaporodása, valamint csökkenthető a székrekedés kialakulása.

A medvehagyma fogyasztásának semmilyen mellékhatása nincs. Egyetlen veszélye van csak, hogy levelei könnyen összetéveszthetőek a mérgező gyöngyvirágéval. Bár e tekintetben megoszlanak a vélemények.

Legközelebb azt fogjuk megnézni, hogy hogyan tudjuk megkülönböztetni a két növényt.
A medvehagyma pozitív hatásai.

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE, ÉS ADJ EGY ESÉLYT MAGADNAK A NAPI 5000. FT. ÉRTÉKŰ UTALVÁNY MEGNYERÉSÉRE!

 

Részletek


Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Gyógynövények
blog comments powered by Disqus
Google