Termékek Menü
0

Medvehagymás-diós pesztó

HillVital
2017-05-08 16:25:00
Medvehagymás-diós pesztó

Néhány összetevőből pár perc alatt finom vacsorát készíthetünk.
Tovább olvasom...

Hozzávalók:

- egy nagy csokor medvehagyma

- 2 gerezd fokhagyma

- 2 e. dió

- 5 dkg parmezán sajt

- 1 dl olívaolaj

- só, bors

Elkészítés:

A medvehagyma leveleit mossuk meg, csöpögtessük le. A diót egy serpenyőben pirítsuk meg, a parmezánt reszeljük le. A fokhagymát tisztítsuk meg. Egy aprítóba tegyük bele az összes hozzávalót, daraboljuk fel. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd hozzátesszük az olajat, és simára pépesítjük. Kifőtt teljes kiőrlésű tésztával tálaljuk.
Medvehagymás pesztó recept

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE, ÉS ADJ EGY ESÉLYT MAGADNAK AZ 5000. FT. ÉRTÉKŰ UTALVÁNY MEGNYERÉSÉRE!

 

Részletek


Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Receptek
blog comments powered by Disqus
Google