Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

Medvehagymás-diós pesztó

HillVital
2017. 05. 08. 16:25:00

Hozzávalók:

- egy nagy csokor medvehagyma

- 2 gerezd fokhagyma

- 2 e. dió

- 5 dkg parmezán sajt

- 1 dl olívaolaj

- só, bors

Elkészítés:

A medvehagyma leveleit mossuk meg, csöpögtessük le. A diót egy serpenyőben pirítsuk meg, a parmezánt reszeljük le. A fokhagymát tisztítsuk meg. Egy aprítóba tegyük bele az összes hozzávalót, daraboljuk fel. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd hozzátesszük az olajat, és simára pépesítjük. Kifőtt teljes kiőrlésű tésztával tálaljuk.

Medvehagymás pesztó recept

Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Receptek