Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

Miért együnk főtt kukoricát?

HillVital
2017. 07. 20. 10:05:00

A főtt kukorica egy egészséges csemege.

Található benne B1-vitamin, más néven tiamin, amely gondoskodik arról, hogy kevésbé érezzük magunkat stresszesnek, fáradtnak, ingerültnek. Ez a vegyület szükséges ahhoz, hogy a szervezet a táplálékot energiává alakítsa. Említésre méltó a  folsavtartalma is. Különösen ajánlott a várandós nőknek, mivel rendszeres fogyasztásakor segít kiküszöbölni a velőcső- elzáródási rendellenességeket a magzatoknál.

Ezenkívül a csemegekukorica rendkívül gazdag béta-karotinban, ami az A-vitamin előanyaga. Ez egy erős antioxidáns, nyáron segít a tartós lebarnulásban. Ezeken kívül található még benne sok más vitamin, ásványi anyag és nyomelem. Elég magas a  szénhidrát- és cukortartalma.  Ugyanakkor a rosttartalma is, ami emésztésserkentő hatású. Vagyis  mértékkel fogyasztva támogatja az emésztést.  A  benne lévő káliumnak köszönhetően vízhajtó tulajdonsággal is bír.

Segít  a szervezetben felgyülemlett víz eltávolításában. Ez viszont csak akkor érvényesül, ha nem sózzuk agyon.

Legközelebb eláruljuk a kukoricafőzés titkát.

Főtt kukorica

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Gyógynövények

Keresés

GÖRGESS TOVÁBB