Termékek Menü
0

Állandóan a lúgosítást szajkózzák. Nem lehet, hogy azért, mert kritikusan fontos?

HillVital
2014-04-30 15:29:00

Állandóan ezt a lúgosítást szajkózzák

Nem lehet, hogy azért mert kritikusan fontos?

 

Az élet alapvetően lúgos kémhatású. A növények, a vizek, a földek, az állatok, minden. Ez alól az ember sem kivétel. A savas kémhatást, ami élő, az biztosan nem kedveli.

Az emberi test PH-ja 7,365. Tehát enyhén lúgos

Szerinted meddig élne túl egy ember egy sósavval teli medencében úszkálva? Semeddig, és így van ezzel az emberi sejt is, amikor túl savas környezetben kell munkálkodni.

Az a nagy helyzet, hogy a mai társadalomban, a "modern" étkezési szokásokkal szó szerint savat locsolunk a testünkbe. A szintetikus ételek 99%-a savas kémhatású. A ketchup, a (mű)gyors kaják, a kóla, krémes fagylalt, a hónapokig pihe-puha epres croissant,  a cukorfogyasztás mind-mind savasítanak.

Ráadásul egyre kevesebb lúgos táplálékot eszünk, és kaptunk egy olyan társadalmat, aminek a fekete pestise a rákos megbetegedések, amelyek szinte mindig az elsavasodott testtel hozhatók összefüggésbe.

Mi az, ami lúgosít tehát?

Sok zöldség, rost, kellő mennyiségű vízfogyasztás, rendszeres mozgás és sport.

Már azzal sokat tehetsz, ha kellő folyadékot viszel be, és nem spórolod ki a zöldségeket az étrendedből!

Tessék erre odafigyelni!

Üdv, Budai Péter - HillVital

 

 
 
Tartalomhoz tartozó címkék: blog
blog comments powered by Disqus
Google