Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

Praktikák a konyhából

HillVital
2017. 03. 09. 15:52:00

Tejforralás: A tej forralása előtt az edényt először öblítsük ki hideg vízzel, így nem kozmál oda.
Egy másik jó tipp, hogy forralás előtt kenjük körül az edény peremét kevés vajjal!

Kávéfőzés: a kávét mindig friss, hideg vízbe készítsük oda! Ha teszünk bele pár szem sót, jobb lesz az aromája.

Sütés, párolás: Sütésnél, illetve párolásnál először mindig az edényt hevítsük fel, és csak azután tegyük bele a zsiradékot.

Éretlen paradicsom, banán: Ha a paradicsom és a banán még zöld, csavarjuk nedves kendőbe, és csomagoljuk be papírba. Beérik.

Rántott hús sütése: Ha panírozás előtt a húst szárazra töröljük, nem válik le róla a panír. A sütésnél tegyünk a zsiradékba néhány fogpiszkálót, így nem ég meg a zsemlemorzsa.

Friss kenyér szeletelése: Meleg kenyeret vagy kalácsot legjobb forró késsel szeletelni.

Hasznos praktikák a konyhából

Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Házi praktikák, fortélyok konyha
blog comments powered by Disqus
Google