Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS

Néhány ok, amiért érdemes jól megrágni az ételt

HillVital
2017. 07. 31. 10:39:00

Az alapos rágás segíthet benne, hogy minden tápanyag optimálisan szívódhasson fel emésztés során.

Ha nem hagysz elég időt a keményítő és a szénhidrát emésztésére, akkor a hasnyálmirigyet teszed nagy feladat elé.


Az ideális testsúlyban is segíthet. Alapos rágás mellett hamarabb lesz teltségérzeted, ezért nem fogsz túl sokat enni.

Ha nem rágod meg jól az ételt, akkor puffadás és
gyomorsavgond is kialakulhat, ami pedig igen kellemetlen.

A fogaidat is megóvhatod a helyes és alapos rágással.


A könnyebben szétrágható ételeket, mint pl. a zöldségeket, gyümölcsöket is meg kell rágni ugyanannyiszor, mint egy húst, hiszen a víztartalma így szabadul fel.


A nyállal jól elkevert étel nem fog gondot okozni a nyelőcsőben, vagyis könnyebben áthalad a tápcsatornán. 

Fontos, hogy jól megrágjuk az ételt

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

"Dr. Rojkó László, Budai Péter"

 
Tartalomhoz tartozó címkék: blog

Keresés