Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

Nyers zöldek fogyasztása

HillVital
2017. 06. 20. 12:48:00

Mi is a lényege a nyers zöldek fogyasztásának?

A lényege, hogy a gyümölcsöket, zöldségeket, salátákat, zöld leveles növényeket, magvakat, olajos magvakat és csírákat minden olyan eljárás nélkül fogyasztjuk, ami 40 Celsius-fok fölé hevítené őket.  Ugyanis ez a határ, ami felett a növényekben található élő enzimek - amelyek gyorsítják az anyagcserét -, elpusztulnak. Az ettől magasabb hőfokon való eljárások tönkreteszik az ételt, ugyanis a fontos tápanyagok és enzimek kárba vesznek.

A nyers ételekben megfelelő arányban található vitamin, ásványi anyag, víz, enzimek, és bővelkednek rostokban is. A növényi fehérjék ráadásul sokkal könnyebben beépülnek a szervezetbe, mint az állati fehérjék, ezáltal kedvezőbb fehérjebevitelt tesznek lehetővé. A nyers ételek fokozzák az anyagcserét, lúgosító hatásúak, emellett gyulladásgátlók és megfelelő zsír- és koleszterintartalommal rendelkeznek.

Nyers zöld fogyasztása
Ha megjött a kedved a fogyasztásához, akkor ITT vásárolhatsz friss és vegyszermentes alapanyagokat!

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷ZöldVital

Keresés