Termékek Menü
0

Őszibarackos desszert

HillVital
2017-08-21 09:35:00

Hozzávalók

300 g babapiskóta

750 g mascarpone

4 db egész tojás

4 ek. xilit

3 dl tej

1 tk. Nescafe

0,5 dl víz

900 g őszibarack

2 cs. vaníliás cukor

Elkészítés

A tojások sárgáját a 4 ek. xilittel habosra keverjük, majd hozzáadjuk a mascarponét, és jól összekeverjük. Közben a fehérjét kemény habbá verjük, és hozzáadjuk a fenti masszához. A barackot meghámozzuk, apró kockákra vágjuk. A Nescafét elkeverjük 1/2 dl forró vízzel, 2 cs. vaníliás cukorral, majd a tejet is hozzáadjuk. Előveszünk egy tálat. Az aljára ráteszünk egy réteg babapiskótát, amit előtte belemártottunk a tejes-nescafés keverékbe. Erre kerül egy réteg a mascarponés masszából, majd 1 réteg gyümölcs. Addig rétegezzük, míg a hozzávalók elfogynak. A tetejét mascarponéval, majd gyümölccsel zárjuk. Hűtőbe tesszük 5-6 órára.

Igazi hűsítő desszert!

Egy finom gyümölcsös desszert

Iratkozz fel nyereményjátékunkra


Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Receptek
blog comments powered by Disqus
Google