Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

Miért ropogtassunk piros retket?

HillVital
2016. 06. 15. 16:00:00

A kissé csípős érzést adó zöldség hathatós védelmet nyújt a szájüregben, a nyelőcsőben, a gyomorban és a belekben megtelepedett kórokozókkal szemben.

A baktériumok, gombák szinte menekülnek előle. Ezen kívül csökkenti a nátha, valamint a gyomorban és a belekben fellépő fertőzések kockázatát.

Gazdag fenolsavakban és glükozinolátban, amelyek rákellenes vegyületek. Vitaminok közül a B2-vitaminból is sok van benne, ami feszessé teszi a kötőszövetet, simítja a bőrt. A körömnek, hajnak egészséget és fényt ad. A retek káliumtartalma gondoskodik a kiegyensúlyozott vízháztartásról. A fölösleges folyadékot kimossa a szervezetből. A méregtelenítésben, salaktalanításban is kiemelkedő szerepe van.

Ropogtassunk tehát minél több piros retket!
 A retek káliumtartalma gondoskodik a kiegyensúlyozott vízháztartásról. A fölösleges folyadékot kimossa a szervezetből.

Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Gyógynövények