Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

Patisszon a táplálkozásban

HillVital
2016. 09. 01. 15:26:00

A patisszon korong alakú, csipkézett szélű, kalóriaszegény zöldségnövény.

Tartalmaz kis mennyiségben B-vitamint, különböző nyomelemeket (vas, réz, cink, mangán). C-vitaminban viszont nagyon gazdag.

A konyhában rendkívül sokoldalúan elkészíthető. Lehet rántani, tölteni, vagy más zöldségekkel is kombinálni. Most a rakott patisszon receptjét közöljük, próbáld ki!

Rakott patisszon

Hozzávalók:

- 40 dkg darált hús

- 2 patisszon

- 10 dkg sajt

- 2 dl tejföl

- 2 fej vöröshagyma

- kevés olívaolaj

- pirospaprika

- , bors
 

Elkészítése:

Hámozd meg a patisszont, vágd ki a közepét, szeleteld fel vékony szeletekre! Aprítsd fel a vöröshagymát, és kicsi olajon dinszteld meg! Szórd meg pirospaprikával, és tedd hozzá a húst! Sózd, borsozd! Tedd a felszeletelt patisszon felét egy kiolajozott jénai tálba! Kanalazd rá a kész ragut, majd fedd le a maradék patisszonnal! Reszeld a tejfölbe a sajtot, és tedd a patisszon tetejére, majd süsd meg!

Készíts rakott patisszont.

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Receptek

Keresés