Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

Egy remek karácsonyi halvacsora

HillVital
2017. 12. 18. 16:13:00

Rántott hal dióbundában
 

Hozzávalók 

- 2 közepes süllő
- 1 citrom 
- 2 tojás
- 10 dkg dió
- 10 dkg zsemlemorzsa
- só, fehér bors 
- 10 dkg liszt

- kókuszolaj a sütéshez
- 4-6 salátalevél
- citromkarikák
- petrezselyem


Elkészítés

Az alaposan megmosott, megtisztított halszeleteket kívül-belül bedörzsöljük citromlével, és 10-15 percig pihentetjük. A tojásokat kissé felverjük. A diót nem túl finomra daráljuk vagy darabosra vágjuk, és összekeverjük a zsemlemorzsával. A halszeleteket alaposan lecsepegtetjük, papírtörlővel felitatjuk róluk a nedvességet. Meghintjük sóval és frissen őrölt fehér borssal, aztán lisztbe, a felvert tojásba és a diós zsemlemorzsába forgatjuk. Nagyobb lábasban felforrósítunk 2-3 ujjnyi kókuszolajat, beletesszük a halakat, és mérsékelt tűzön, óvatosan megfordítva, mindkét oldalukat aranybarnára sütjük. Papírkendőre fektetve felitatjuk róluk az olajat, majd salátalevelekkel bélelt lapos tálra rendezzük őket, és citromkarikákkal, petrezselyemmel, diógerezdekkel díszítjük. Ez az étel csak frissen jó, ezért akkor kezdjük el sütni, ha minden vendég megérkezett. Petrezselymes-vajas burgonya, hasábburgonya vagy rizibizi illik hozzá.
Egy rendkívüli karácsonyi halvacsora receptje.

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Receptek

Keresés