Termékek Menü
0

A rukkola egészségügyi hatásai

HillVital
2017-07-03 09:44:00

Nagyon gazdag klorofillban: Remek ellenszere a rákkeltő anyagoknak.

Mindenképpen érdemes nyersen fogyasztani ahhoz, hogy a legtöbb klorofillhoz jussunk. A rukkolában is nagyon sok víz van, mintegy 90%-a víz, ezért nyáron nagyon jó választás.
K-vitamin-tartalma miatt megőrzi a csontok egészségét. Már 3 kis tányérnyi rukkola fedezi az egész napos K-vitamin-szükségletedet.
Hatóanyagai miatt segít a gyulladások legyőzésében, ezek mellett rendkívül jó energiaforrás. Javítja az emésztést, mivel megőrzi a vastagbél egészségét.
Sok B-vitamin található benne, ezért segít a szellemi frissesség megőrzésében. Rendkívül kalóriaszegény, ezért ajánlott fogyasztani fogyókúra esetén.
A rukkola egészségügyi hatásai
Ha te is szeretnél rukkolát fogyasztani, akkor ITT rendelhetsz friss és vegyszermenteset!

Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷ZöldVital
blog comments powered by Disqus
Google