Termékek Menü
0

Húsvét után: sonkahab

HillVital
2017-04-21 16:00:00
Húsvét után: sonkahab

Már unjuk a sonkát tojással, kaláccsal … Húsvét után felmerülhet a kérdés: mit tegyünk a megmaradt sonkával? Ehhez adunk egy jó ötletet!
Tovább olvasom...

Sonkahab

Hozzávalók:

- 40 dkg füstölt, főtt sonka

- 10 dkg vaj

- 1 ek. vágott snidling

- 1 dl tejszín

- só, bors

A salátához:
 

- 50 dkg vegyes zöldség

- 1 fej saláta

- olívaolaj

- 1 citrom

Elkészítés:

A sonkát ledaráljuk. Habosra kikeverjük a vajat, összekeverjük a sonkával, a snidlinggel, fűszerezzük sóval, borssal. A tejszínt kemény habbá verjük, hozzákeverjük a sonkás masszához. majd hűtőbe tesszük. A zöldségeket, a salátát megtisztítjuk, összevágjuk. Hozzáadjuk a citromlevet és az olajat. Tálaláskor a tányérra tesszük a salátát, és mellé a sonkahabot.
Húsvét utáni sonkahab.

 

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE, ÉS ADJ EGY ESÉLYT MAGADNAK AZ 5000. FT. ÉRTÉKŰ UTALVÁNY MEGNYERÉSÉRE!

 

Részletek


 

Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Receptek
blog comments powered by Disqus
Google