Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

Húsvét után: sonkahab

HillVital
2017. 04. 21. 16:00:00

Sonkahab

Hozzávalók:

- 40 dkg füstölt, főtt sonka

- 10 dkg vaj

- 1 ek. vágott snidling

- 1 dl tejszín

- só, bors

A salátához:
 

- 50 dkg vegyes zöldség

- 1 fej saláta

- olívaolaj

- 1 citrom

Elkészítés:

A sonkát ledaráljuk. Habosra kikeverjük a vajat, összekeverjük a sonkával, a snidlinggel, fűszerezzük sóval, borssal. A tejszínt kemény habbá verjük, hozzákeverjük a sonkás masszához. majd hűtőbe tesszük. A zöldségeket, a salátát megtisztítjuk, összevágjuk. Hozzáadjuk a citromlevet és az olajat. Tálaláskor a tányérra tesszük a salátát, és mellé a sonkahabot.

Húsvét utáni sonkahab.

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

"Dr. Rojkó László, Budai Péter"

 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Receptek

Keresés