Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS

Jobb nyersen a spenót, mint főzve!

HillVital
2017. 07. 20. 16:37:00

Fontos leszögezni, hogy a zöldlevelek túlnyomó része nyersen a leges leghasznosabb, és ez a spenót esetében sincs másképp.

A spenót rengeteg B-vitamint tartalmaz, ez pedig segít fokozni a zsírok és a szénhidrátok megemésztését. Sajnos a főzéskor megsemmisül a folsav, ami pedig nélkülözhetetlen a vörösvértestek képződéséhez. A benne lévő természetes só segít csökkenteni a vér cukortartalmát, ezért cukorbetegeknek kifejezetten ajánlott. Krómot is tartalmaz, ami pedig serkenti a hasnyálmirigyet. Magas vérnyomás, vérzékenység esetén érdemes elfogyasztani 1 pohár spenótlevet. Magas magnéziumtartalma miatt megelőzi az idegfájdalmat és az izomgörcsöt. K-vitamin-tartalma miatt serkenti a vesék működését. Rendkívüli antibakteriális és gombaellenes hatása van.

Spenót nyersen

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷ZöldVital

Keresés

GÖRGESS TOVÁBB