Termékek Menü
0

Sztívia a csodanövény

HillVital
2015-09-28 15:04:00

A sztívia hamar eléri a fél méteres végső magasságát. Állítólag cukortartalma a virágzás előtt a legmagasabb.
Egyszerű a használata: A levelét kell hideg vagy meleg italhoz hozzákeverni, vagy főzés közben is hozzá dobhatjuk. A cukormolekula úgymond „hőálló”, ezért a főzés hatására sem csökken az édes íz, tehát kiválóan megédesíti az ételeket és az italokat.

És most jöjjön a megannyi jótékony hatása:
- Javítja az emésztést és a bélműködést, valamint megnyugtatja a gyomrunkat, ha túlterheltük.
- Nem emeli a vércukorszintet, ezért cukorbetegek is fogyaszthatják.
- Csökkenti a magas vérnyomást.
- Antibakteriális hatása van, valamint kedvező az ásványi anyag- tartalma, ezért alkalmas fogfájás, fogszuvasodás és fogínybetegség kezelésére is.
Ezek fényében mindenképpen megéri sztíviára cserélni a hagyományos cukrot.

A levelét kell hideg vagy meleg italhoz hozzákeverni, vagy főzés közben is hozzá dobhatjuk.

Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Gyógynövények
blog comments powered by Disqus
Google