Termékek Menü
0

Sütési tippek 2. rész

HillVital
2018-01-11 13:20:00

Puha vajat használjunk a tésztához, ne pedig olvasztottat.
 

A sütemények finomabbak és porhanyósabbak lesznek, ha a tésztába csak tojássárgáját teszünk.

Minél több zsiradékot és kevesebb folyadékot tartalmaz a tészta, annál omlósabb lesz.

Nyújtsuk a tésztát minél vékonyabbra, így jobban érezhető a töltelék íze.

Ahhoz, hogy a gyümölcsös sütemény alja száraz maradjon, szórjuk meg a tésztát keményítővel, és csak utána tegyük rá a tölteléket.

Közepes hőfokon süssük a töltött süteményeket, hogy a töltelék ne száradjon ki.

A piskótát egy cérnaszállal vagy damillal is megpróbálhatjuk felszeletelni, ha nem akarjuk, hogy morzsálódjon. De ezt a módszert használhatjuk akkor is, ha a piskótát kétfelé akarjuk vágni, és meg akarjuk tölteni.

A porhanyós süteményeket akkor vegyük ki a sütőformából, amikor kihűltek.

Ne vágjuk fel forrón a süteményt! Ha mégis melegen kell szeletelnünk, akkor mártsuk a kést forró vízbe, töröljük meg, és már vághatjuk is a süteményt.
 

Reméljük, hogy hasznát vesszük ezeknek a tanácsoknak.
Hatásos sütési tippek második rész.

Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Házi praktikák, fortélyok
blog comments powered by Disqus
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Ügyfélszolgálat

Ha kérdésed van, hívd a

06 42-783-718
  06 30-838-4363

telefonszámot, vagy add meg az elérhetőséged és kollégáink munkanapokon (H-P 8-16 óra) perceken belül visszahívnak!


Közösségi oldal

YouTube csatorna

 

 

Iratkozz fel YouTube csatornánkra

Google