Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

Sütési tippek 2. rész

HillVital
2018. 01. 11. 13:20:00

Puha vajat használjunk a tésztához, ne pedig olvasztottat.
 

A sütemények finomabbak és porhanyósabbak lesznek, ha a tésztába csak tojássárgáját teszünk.

Minél több zsiradékot és kevesebb folyadékot tartalmaz a tészta, annál omlósabb lesz.

Nyújtsuk a tésztát minél vékonyabbra, így jobban érezhető a töltelék íze.

Ahhoz, hogy a gyümölcsös sütemény alja száraz maradjon, szórjuk meg a tésztát keményítővel, és csak utána tegyük rá a tölteléket.

Közepes hőfokon süssük a töltött süteményeket, hogy a töltelék ne száradjon ki.

A piskótát egy cérnaszállal vagy damillal is megpróbálhatjuk felszeletelni, ha nem akarjuk, hogy morzsálódjon. De ezt a módszert használhatjuk akkor is, ha a piskótát kétfelé akarjuk vágni, és meg akarjuk tölteni.

A porhanyós süteményeket akkor vegyük ki a sütőformából, amikor kihűltek.

Ne vágjuk fel forrón a süteményt! Ha mégis melegen kell szeletelnünk, akkor mártsuk a kést forró vízbe, töröljük meg, és már vághatjuk is a süteményt.
 

Reméljük, hogy hasznát vesszük ezeknek a tanácsoknak.
Hatásos sütési tippek második rész.

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

"Dr. Rojkó László, Budai Péter"

 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Házi praktikák, fortélyok

Keresés