Termékek Menü
0

Tippek szalmonellafertőzés ellen

HillVital
2016-08-15 15:31:00
Tippek szalmonellafertőzés ellen Néhány hasznos tipp, amit érdemes betartani.
Tovább…

Hűtsük folyamatosan a nyers ételeket (hús, hal, tojás, sütemények)!
 

Ha húst, halat vagy szárnyas húst sütünk, mindig jól süssük át, mivel a szalmonella 70 Celsius-fok felett pusztul el.

Fogyasszunk friss tojást, és legalább 7 percig főzzük. Ha tükörtojást készítünk, mindkét oldalát süssük át!
Nem ajánlott nyers tojást tartalmazó ételeket készíteni (pl. majonéz).
A késeket, amikkel a nyers húst vágtuk, azonnal mossuk el forró vízben, ha már nem használjuk.
A mirelit áruk levét mindig öntsük ki, ezután pedig a lefolyót öblítsük le forró vízzel!
A megelőzés miatt minden toaletthasználat után alaposan mossuk meg a kezünket (a tenyeret és az ujjak közét is)!
Előzd meg a szalmonella mérgezést.

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE, ÉS ADJ EGY ESÉLYT MAGADNAK A NAPI 5000. FT. ÉRTÉKŰ UTALVÁNY MEGNYERÉSÉRE!

 

Részletek 


Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Életmód
blog comments powered by Disqus
Google