Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

Tippek szalmonellafertőzés ellen

HillVital
2016. 08. 15. 15:31:00

Hűtsük folyamatosan a nyers ételeket (hús, hal, tojás, sütemények)!

Ha húst, halat vagy szárnyas húst sütünk, mindig jól süssük át, mivel a szalmonella 70 Celsius-fok felett pusztul el.

Fogyasszunk friss tojást, és legalább 7 percig főzzük. Ha tükörtojást készítünk, mindkét oldalát süssük át!
Nem ajánlott nyers tojást tartalmazó ételeket készíteni (pl. majonéz).
A késeket, amikkel a nyers húst vágtuk, azonnal mossuk el forró vízben, ha már nem használjuk.
A mirelit áruk levét mindig öntsük ki, ezután pedig a lefolyót öblítsük le forró vízzel!
A megelőzés miatt minden toaletthasználat után alaposan mossuk meg a kezünket (a tenyeret és az ujjak közét is)!

Előzd meg a szalmonella mérgezést.

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Életmód

Keresés

GÖRGESS TOVÁBB