Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS

A szarvacska tészta főzésének fontos szabályai!

A szarvacska tészta főzésének fontos szabályai!Most nem csak kifejezetten a szarvacska tészta megfőzésére vonatkoznak ezek a szabályok, hanem az összes tészta fajtára. Nem is annyira egyszerű az, ha hibátlan tésztát szeretnél főzni. Mivel a tészta olaszországból származik, ezért ajánlott úgy elkészíteni, ahogy ott szokták mivel ott szabályok vannak rá. Az egyik legfontosabb az az al dente szabály vagyis a fogkemény állapot. Ez egy olyan állapot amikor a tészta már nem ropogós de még nem is olyan puha, hogy szétfolyik.

Csupán pontosan annyi ideig kell főzni a tésztát amennyi idő rá van írva.
- A tésztát általában sok vízben kell főzni. 500g/6l vízben.
- A tésztát sós vízben kell megfőzni, és ez a magyar tésztákra is igaz.
- A tésztát csakis a forró vízben szabad beletenni és abban kell megfőzni.
- Miután leszűrted a tésztát, rögtön fel kell használni.
- Az összes tésztának megvan a saját öntete ami hozzávaló. Ez azt jelenti, hogy harmóniát alkotnak.
- A vizet amiben főzöd a tésztát, nem szabad olajozni, mivel rosszabb lesz tőle a tészta állaga.
- A tésztát sem szabad olajozni, aztán tárolni hanem rögtön el kell fogyasztani.

A ZöldVital házi jellegű száraztésztái közül válogathatsz, mivel 30 fürjtojásból készülnek ami a legegészségesebb tojásféle. Ezeket ha a leírtak alapján készíted el, akkor mindenképpen egy első osztályú tésztát fogsz kapni.

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

"Dr. Rojkó László, Budai Péter"

 
Tartalomhoz tartozó címkék: blog

Keresés