Termékek Menü
0

A konyhában is találhatsz szépítőszereket!

HillVital
2016-03-22 14:29:00
A konyhában is találhatsz szépítőszereket! Nem is tudják sokan, hogy a konyhában megannyi szépítőszer található!
Tovább…

A főzés hozzávalóiból nagyszerű szépítőszerek is készülhetnek hiszen nemcsak belülről támogatják az egészségünket hanem kívülről is. Sokan úgy tartják, hogy olyasmit érdemes a bőrünkre kenni amit a tányérunkra is tennénk.


Méz és teafű: A tea antioxidánsai nagyon frissen és fiatalon tartják a bőrt, a méz pedig hidratál és fertőtlenít is. A kiáztatott tea filtert nyomkodjuk ki és tegyük a hűtőszekrénybe ezután néhány percre helyezzük a szemre. Segít eltüntetni a táskákat és a fekete karikákat valamint kisimítja a ráncokat és a gyulladt szemre is nagyon hatásos. A méz a kicserepesedett ajakra ajánlott, egy vékony réteget kenjünk rá és hagyjuk rajta néhány percig.

Tojás és olívaolaj: Hajápolásra nagyon hasznos. A tojás és az olívaolaj zsiradéktartalma és vitaminja nagyon táplálja a töredezett hajat.

Dió és élesztő: A diónak gyulladás gátló hatása van, nagyon hatásos pattanások, bőrbetegségek és akár ekcéma esetén is. Élesztőt is alkalmazunk pattanásos és zsíros bőr ápolására. Egy nagyon jó arcradír recept zsíros bőrre. A darált diót keverjük össze 1 evőkanál tejjel és egy kevés élesztővel. A kapott masszát vigyük fel az arcra és 20 perc múlva dörzsöljük le, zárásképpen mossuk le a maradékot langyos vízzel.

Burgonya és spenót: A burgonya a bőrre nagyon jó, feszessé teszi és puhítja, míg a spenót a nagy vitamintartalmával táplálja és revitalizálja a bőrt. Tépkedjünk össze néhány nyers spenótlevelet és keverjük lereszelt burgonyához. Kapunk egy arcpakolást ami elősegíti a sebgyógyulást és bőrnyugtató hatása van. Hagyjuk a problémás felületen kb. 20 percig.



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, akkor iratkozz fel, mert hetente kétszer, a legérdekesebb témákat publikáljuk az olvasóinknak! Ja, mellesleg feliratkozásoddal minden szerdán nyerhetsz is!      

Részletek 


Tartalomhoz tartozó címkék: blog
blog comments powered by Disqus
Google