Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS

Aszalt szilvával töltött sertésszűz

HillVital
2016. 08. 24. 16:04:00

Hozzávalók 4 személyre:

- 80 dkg sertésszűz

- 25 dkg aszalt szilva

- 2 dl száraz fehérbor

- 1 ek. xilit

- 1 citrom

- panírozáshoz: liszt, tojás, zsemlemorzsa

- kókuszolaj a sütéshez

Elkészítése:

Vágjuk be a húst hosszanti irányban, az elején és a végén hagyjunk ki 1-1 cm-t. Olyan lesz, mint egy csónak. Sózzuk be kívül - belül! Az aszalt szilvát tegyük be egy kis lábasba, öntsük rá a bort és a citrom kifacsart levét, majd szórjuk bele a xilitet. Forraljuk fel, és hagyjuk kihűlni a levében. Ezután szedjük ki a léből, csöpögtessük le, és rakjuk bele a bevágott húsba. Fogjuk össze a húst, esetleg fogvájóval össze is tűzhetjük. Panírozzuk be a szokott módon, de ne fehérlisztben, használjunk teljes kiőrlésűt! Bő, forró kókuszolajban süssük ki! Szedjük ki papírtörlőre, s ha már nem annyira forró, egy éles késsel szeleteljük fel! Ja, előtte ne felejtsük el kiszedni a fogvájókat! Krumplipürével tálaljuk.

Készíts aszalt szilvával töltött sertést.

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Receptek

Keresés

GÖRGESS TOVÁBB