Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

Szilveszteri csemege, a kocsonya

HillVital
2017. 12. 20. 13:00:00

Amikor friss húst fogyasztunk, a szervezetünk nagyon leterhelődik, nehezen tudja megemészteni azt.

Ezért közvetlenül a húsfogyasztás után fáradtnak és túlterheltnek érezzük magunkat. Ilyenkor a szervezet egy csomó energiát fektet abba, hogy megeméssze a húst.

De újabban a szakemberek azt mondják, hogy sokkal jobb, ha a disznóhúst kocsonya formájában fogyasztjuk, hiszen fele annyit kell dolgozzon vele az emésztőrendszerünk. Régen úgy tartották, hogy a kocsonya túl zsíros, és nem tesz jót az egészségünknek, azonban mára ez a szemlélet megváltozott.

A táplálkozás-szakértők szerint a kocsonyában található zsírok nagyon gazdagok aminosavakban, kiváló regeneráló hatással rendelkeznek. A kocsonya lizintartalma miatt erősíti az immunrendszert, C-vitamin-tartalma miatt pedig elősegíti a kollagén felszívódását és termelődését. Így nagyon jót tesz a bőr és a köröm egészségének is. A szakemberek felhívják a figyelmet, hogy a kocsonya tetején található zsírt nem árt leszedni, hiszen bőven elegendő a szervezet számára az, ami a húson van.

Legközelebb egy jó kocsonyareceptet is közzé teszünk.

A táplálkozás-szakértők szerint a kocsonyában található zsírok nagyon gazdagok aminosavakban, kiváló regeneráló hatással rendelkeznek.

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Egészség

Keresés