Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS

Így tartsd frissen a nyári gyümölcsöket!

HillVital
2018. 12. 12. 11:31:00

A filléres ecet tökéletes a gyümölcsök leszedés utáni több napos frissen tartására.

Biztos előfordult már mindenkivel, hogy 1-2 nap alatt megromlott a hűtőbe tett friss gyümölcs. A bogyós gyümölcsöket egy laza átöblítés után tegyük 15 percre annyi vízbe, hogy pont ellepje azt és ebbe a vízbe tegyünk egy kis ecetet. Ezzel a módszerrel akár 10-12 napig is kibírják a hűtőben tárolást bármiféle erjedés vagy penészedés nélkül, mivel az ecet fertőtlenít és nem engedi megromlani és megerjedni a gyümölcsöt. Aki viszont azért aggódik, hogy az ecet íze megmarad a gyümölcsön annak nem kell félnie ugyanis nem fog megmaradni az íze. Ha megvolt az áztatás akkor öntsük le a vizet és egy kicsit öblítsük át tiszta vízzel. Fontos, hogy alaposan száradjanak meg és úgy kerüljenek a hűtőbe. Ajánlott szélesebb, nagyobb tárolóba rakni őket, hogy szellősen legyenek így még tartósabb a hatás.
A filléres ecet tökéletes a gyümölcsök leszedés utáni több napos frissen tartására.

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Házi praktikák, fortélyok

Keresés