Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

Finom tavaszi fogás

HillVital
2017. 04. 24. 16:27:00

Ebből a cikkből a friss tavaszi hagymaleves receptjét ismerheted meg. Nézzük is, milyen hozzávalókra van szükséged:

- 2 evőkanál extra szűz olívaolaj
- fél teáskanál tengeri só
- őrölt fehérbors
- 450 gramm újhagyma
- 1 közepes burgonya
- 1 liter húsleves
- 120 ml száraz fehérbor
- 25 gramm parmezán
- 700 gramm leveles zöldség (kelkáposzta és rukkola)
- 5 db metélőhagyma
- 1 db zöldhagyma (vékony szeletekre vágva)

Az elkészítése sem vesz nagy időt igénybe. Először is pucold meg a hagymát a gyökerüktől és a csúnyább levelektől. A nagyobb hagymákat vágd ketté, és tedd egy nagy serpenyőbe. Tedd be a sütőbe, és süsd 10 percig. Míg a hagyma sül, addig melegíts elő egy lábast, és hevíts benne olívaolajat, majd add hozzá a burgonyát, a sót és a borsot. 10 percig pirítsd a burgonyát, aztán add hozzá a fehérbort és a húslevest. Ezután vedd alacsonyra a hőfokot, és ízlés szerint sózd és borsozd meg. Ha ez megvan, akkor a következő nagy lépés az, hogy turmixold össze az eddig elkészített dolgokat (sült hagyma, húsleves, burgonya, leveles zöldség), és alacsony lángon főzd tovább. Az elkészült levest díszítheted egy kis parmezán sajttal és újhagymaszeletekkel. Jó étvágyat!

Tavaszi hagymaleves recept.

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

"Dr. Rojkó László, Budai Péter"

 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Receptek

Keresés