Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

Tippek a bejgli készítéséhez

HillVital
2017. 12. 13. 15:43:00

A tésztát, miután megkelt és megtöltjük, mindig hagyni kell a tepsiben is kelni.
 

Próbáljunk olyan tésztát készíteni, hogy ne ragadjon a deszkához. Azért fontos, hogy sem a tésztát, sem a deszkát ne lisztezzük, mert akkor nem lesz szép fényes a bejgli felülete.

A töltelék készítésénél vigyázzunk a tej mennyiségére, mert ha túl sok, ki fog folyni a tésztából.

Egyszerűbb vizes kézzel szétteríteni a tésztán a tölteléket.

Mindig hagyjunk a tészta szélein egy két cm-es részt üresen. Ezt hajtjuk rá két oldalt a tésztára, majd feltekerjük.

A tepsibe szorosan tegyük egymás mellé a rudakat! Ezzel megakadályozzuk, hogy a bejglik oldalt kirepedjenek.

Először mindig tojássárgájával kenjük be a rudakat, s villával kis lyukakat szúrjunk bele. Ezt hagyjuk rászáradni, majd tojásfehérjével is kenjük le, így szép fényes lesz.

Mielőtt a sütőbe tesszük a bejgliket, hagyjuk kihűlni őket. A sütőt hőlégkeverésen 180 fokra előmelegítjük, majd kb. 30-35 perc alatt szép márványosra megsütjük a bejgliket.

Csak akkor szeleteljük, ha már teljesen kihűlt.
 

Hamarosan jönnek a receptek is!
Néhány tipp a karácsonyi bejgli elkészítéséhez.

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Házi praktikák, fortélyok

Keresés

GÖRGESS TOVÁBB